Hoe 25 april 2018

Hoera! Onze webshop is jarig!

Wow, wie had dat gedacht zeg. Onze webshop bestaat 1 jaar!
Exact een jaar geleden opende ik met trots de online deuren van m'n webwinkel. Een jaar die razendsnel voorbij vloog. Weet je nog de reden waarom ik met m'n webshop begon?

Wel, een jaar geleden speelde ik met het idee om naar Barcelona te reizen en er voor 3 maanden te wonen. Dan kon ik de lokale Spaanse sfeer op een andere manier opsnuiven en me volledig laten onderdompelen in hun leefgewoontes. Want dit is toch een totaal ander gevoel dan wanneer je er eventjes op vakantie bent. Plus, ik had echt nood aan een frisse wind in m'n leven en dacht komaan, waarom niet? 'YOLO' 🙈 Tenslotte leef je ook maar één keer, niet? Wel, dan doe ik het liever goed.

Deze drie maanden waren ook maanden waarbij ik niet naar m'n huidige job ging. Gedurende m'n volledige loopbaan had ik héél wat vakantiedagen opgespaard zodat ik er 'ooit' iets superleuk kon mee doen. En vorig jaar leek mij het ideale moment om te doen waar ik zolang van droomde. Je kan nu wel denken, oh leuk... drie dikke maanden vakantie. Wel, eerlijk gezegd zag ik het niet zitten om al die tijd op m'n luie kont te zitten. Elke dag naar het strand gaan, wandelen, fietsen, sangria's drinken... Allemaal leuk voor eventjes, maar niet elke dag. En vooral geen drie maanden aan een stuk. Ik wou naast alle plezante activiteiten en de vele momenten ontspanning iets om handen hebben. En ik stelde mezelf een doel voor ogen. De gedachte schoot door m'n hoofd om een webwinkel op te starten. Want ja, dit kon perfect vanuit het buitenland gerund worden. En mits goede communicatie met het thuisfront, verliep dit dan ook vlekkeloos.

Hoe1

In het begin begon ik eraan met het idee van, het is leuk en we zien wel. En hey, ondertussen zijn we een jaar verder en ik kan het niet meer loslaten. M'n webshop werkt zó verslavend. Ik ben er gewoon elke dag mee bezig. Op zoek gaan naar nieuwe leuke merkjes, ideetjes opdoen en vooral ontzettend bijleren. Want ja hoor, het afgelopen jaar was een enorm grote leerschool. Met ups en downs. En mocht je het jezelf afvragen... Ja, ik heb dikwijls met m'n hoofd tegen de muur gelopen en gedacht van foert, nu is het genoeg, ik stop ermee. Maar, na wat steun en goede raad herpakte ik mezelf en ik ging er opnieuw voor.
Een webshop opstarten is een ware ontdekkingstocht. Je komt zoveel op jouw pad tegen. Dingen waarbij je soms totaal niet weet wat te doen of hoe je het moet aanpakken. Maar, er is slechts één gouden regel... blijven volhouden en blijven proberen.
Is een webshop runnen gemakkelijk? Nee, totaal niet. Je moet er blijven voor vechten, hard werken en veel energie instoppen. Niets komt vanzelf. Maar het geeft je ontzettend veel voldoening wanneer mensen appreciëren wat je doet en vooral, wanneer bestellingen binnenkomen. Want, dit is natuurlijk het streefdoel van elke webshop.
Little Onesie begon één jaar geleden met het idee om de mooiste en leukste baby rompertjes, baby jumpsuits en stoere baby onesies in een webshop te bundelen. Ondertussen werd onze webwinkel uitgebreid met hippe zwart-wit postkaarten die je als decoratie in de babykamer kan ophangen. Ofwel kan je ze als geboortekaartje versturen. Daarnaast hebben we een merk gevonden met ongelooflijk schattige, handgemaakte babyschoentjes in zacht leder. Het loont echt de moeite om ze eens te bekijken, vooral de zooltjes!

Hoe2

En ja hoor... héél af en toe begin ik eens weg te dromen. Dan denk ik aan bepaalde dingen die ik nog wil bereiken en hoe ik dit zou aanpakken. M'n ultieme droom is om zelf een eigen collectie uit te brengen. Zo van die ontzettend hippe en coole rompertjes en jumpsuits voor baby's tot 2 jaar. Maar, het lijkt me momenteel nog een groot vraagteken hoe ik hieraan zal beginnen. Mocht je nu denken van, tiens, ik weet wel hoe. Twijfel niet en stuur me zeker een e-mail. Alle tips zijn welkom!

Ik wil ook iedereen bedanken die me het afgelopen jaar met de webshop steunde. Was het met woorden, schouderklopjes, bestellingen, lieve reacties of reviews op Facebook en Instagram. Telkens deed het deugd! Een dikke dikke DANKJEWEL!

En ja hoor, we vieren feest. Een hele week lang zelfs! Neem snel een kijkje in onze webwinkel en shop dat ene babyrompertje die je al zooo lang wil met een fantastische korting. Wil je liever een hippe baby jumpsuit, een schattig baby kruippakje of babyschoentjes? Geen probleem. Ook hierop krijg je korting.

En wij, wij kijken met ontzettend veel zin uit naar een tweede jaar Little Onesie. Tot dan!

Liefs,
Delphine
❤︎

Hoe3